Kategori

Mer nit i sortimentet

2014.10.16

Nu har vi fått in en kollektion med nya nitskärp för både för dam och för herr. Vi satsar på ett utbud med klassiska modeller i olika längder och bredder. Produkterna kommer från vår tillverkare i London som gör riktigt snygga nitbälten tycker vi. De är tillverkade av äkta läder, de flesta är svarta och några få modeller även i brunt läder.

Nitarna i skärpen finns i flera olika varianter och storlekar, från de ganska diskreta knapparna och ”hålringarna” till de rejäla skruvarna och kon-nitarna på runt två centimeters längd. Varianterna nedan finns nu i butiken både för standardbredden 3,5 centimeter och den smalare på 2 centimeter.

Här hittar man de senaste nitskärpen i sortimentet. Fråga gärna om det är någon modell som du letar efter men inte hittar i utbudet på hemsidan. Det kan hända att vi har fler storlekar på både nitar och bredd på skärpen på lagret än de som syns i butiken.

nitskärp

Spännande nytt på gång

B&S är på gång med en utökning av sortimentet och det i form av en helt ny kategori läderarmband. Vi väljer att ta in ett sortiment med armband tillverkade i läder från vår tillverkare av nitskärpen. Det kommer handla om armband för både dam och för herr. Och det första utbudet kommer både att innehålla släta armband, flätade armband och olika varianter av nitarmband. Den nya armbands-kategorin planeras att lanseras i mitten av november.

Nästa