Kategori

Nya produkter lagom till jul

2014.11.27

Julhandeln är snart igång på riktigt och just nu har vi välfyllda lager med storlekar och modeller förberedda på den annalkande julruschen. Ett hett tips är att vara ute i god tid och handla sina julklappar medan allt finns i lager och vad är väl en bättre julklapp än ett snyggt skärp. Vi är extra mycket på tå och håller våra leveranstider under december så att alla ska hinna få sina produkter innan de ska läggas under granen.

Vi ökar utbudet successivt och några av de nya modellerna som precis har kommit in i butiken är de nedan.

svart bälte dam

En av våra favoriter bland de nya skärpen är detta snygga breda bältet som passar utmärkt till jeansen med ett stort metallspänne i borstat stål

klassiskt nitskärp

Nu har äntligen de nya nitskärpen kommit upp i butiken med. Klassiska modeller, de flesta tillverkade i svart läder. Ovan är det mest populära nitskärpet med de små nitarna för dam med ett matt läderbälte.

damskärp

Modeller med platt helgjutet spänne som funkar till snyggare byxor exempelvis har efterfrågats. Därför har vi tagit in en ny modell som vi kallar ”Dress”. De finns i både svart och i ljus brun(tan) färg. Det har ett guldfärgat spänne.

Fördubblar utbudet av herrskärp

Fortfarande så har utbudet av skärpen för herr varit klart färre än kategorin damskärp, vilken vi inom den närmsta månaden kommer att ändra på. En stor beställning från en av våra leverantörer är på gång och utbudet förväntas fördubblas mot vad det är idag. Det är framförallt lite snyggare skärp till kostym och till byxor som kommer att breddas för att komplettera de klassiska läderskärpen som vi har i butiken just nu.

Föregående
Nästa