Kategori

Nytt år betyder nyheter i butiken

2015.01.06

Vi fortsätter att bredda allt i utbudet och tar nu in runt 20 nya modeller i butiken, både för henne och till honom. Samtliga nyheter är läderskärp från vår leverantör i UK som både designar och tillverkar produkterna på plats. Lädret är både det klassiska svarta och bruna såklart, men även några röda skärp och blek brun(tan) som många gillar att matcha med till vår och sommar.

Snygga skärpspännen

Förutom själva bältet så är skärpspännet det som verkligen karaktäriserar designen och som ger skärpet sitt unika utseende. Spännet är viktigt och något som är snyggt om det matchas rätt till kläder och tillfällen. Nedan finns smakprov på några av nyheterna i butiken. De silvriga spännena är vanligast men populära är även våra mässingsfärgade modeller. Flera av de nya produkterna har snygga nätta spännen i mässingsfärg.

svart läderskärp

Snyggare vardagsskärp med ett rektangulärt stiligt mässigsfärgat spänne i metall. Passar bra till snyggare skärp eller byxor. Ett bälte som man kan ha mycket användning av.

smalt läderskärp

Svart smalt damskärp tillverkat i läder och med ett elegant rektangulärt metallspänne i blank silverfärg. Den här stilrena nätta modellen är perfekt utanpå en klänning eller snyggare kjol för att markera midja och hålla dressen på plats. Går även bra att ha till ett par jeans eller shorts.

brunt damskärp

Enkelt vardagsskärp för dam med ett rundat halvmåneformat spänne. Passar bra till jeans eller chinos. Vårt budgetskärp som är stilrent och snyggt till en casual look till vardags.

Föregående
Nästa