Kategori

De nya herrskärpen för våren

2015.01.29

Nya modeller för herr fortsätter att komma in till oss och de senaste skärpen är precis fotograferade och upplagda i butiken. Som vanligt så satsar vi på både klassiskt och modernt tillverkat i läder och importerat från UK. Framförallt är de nya bältena sådana som passar bra ihop med Chinos-byxor. Till Chinos är svart eller brunt snyggast tycker vi och det finns flera nya modeller att välja på, både med silvriga och mässingsfärgade spännen i matt eller blank metall. Här är några av de senaste nyheterna i butiken.

svart herrskärp

Ett svart herrskärp med blank yta och söm längs med bältet. Spännet är tillverkat av borstat stål. Ett riktigt stiligt alternativ till både Chinos och till kostymbyxan.

läderskärp herr svart

Matt läderskärp för herr med ett trendigt mässingsfärgat spänne. Bältet är en relativt smal herrmodell med bara 25 mm bredd vilket gör det till en perfekt modell för vår och sommarkläder. Extra snyggt är mässing till mörkt blå byxor eller shorts.

brunt läderskärp herr

Ett äkta jeansskärp av traditionell design med brunt läderbälte och blankt kraftigt spänne med rundande kanter. Även denna modell kommer från vår London-stationerade leverantör som gör stilrena herrskärp.

Ny uppdaterad storleksguide

För dom som tycker att det är knepigt att veta vilken längd och storlek som man välja när man köper sitt bälte så har vi en ny uppdaterad och enkel guide för hur man tar reda på det. Det är väldigt enkel att med ett gammalt skärp mäta från yttersta delen på spännet till det hål som är lagom när man har ett par bra åtsittande byxor på sig. Det måttet är samma som ditt midjemått och går enkelt att se vilket av alternativen S-XL som passar bäst.

Föregående
Nästa