Kategori

Sweep – Made in Sweden

2015.07.06

Vi passar på så här mitt i semestertid att som första butik lansera det svenska märket Sweep. Sweep's utbud är först och främst bälten för dam och herr, både klassiska basmodeller och även ny spännande design som kommer att dyka upp i butiken under sommar och höst. Extra roligt tycker vi det är att fabriken som tillverkar de nya accessoarerna ligger i Sverige, närmare bestämt i Gnosjö Småland, som vi själva har besökt och fått se hur tillverkningen går till på plats.

Fabriken har lång erfarenhet av läderaccessoarer och tillverkar produkter av hög kvalitet till flera kända märken i Sverige. Ett litet axplock av de första modellerna som dykt upp i butiken nyligen är de här:

Herrbälten till vardags

Ett gäng nya herrbälten med klassisk design hittar man bland annat i det nya sortimentet. 40 mm breda bälten med det populära rektangulära spännet passar bra till jeans eller till chinos-byxorna. Vi har både brun och svart färg i de flesta nya modeller. Spännen finns både blanka, i borstat stål och de med vintage-känsla.

Herrbälte till jeans

Brunt läderbälte till jeans

 

Herrskärp till shorts

Till sommar och och ljusa byxor alternativt shorts är detta vår favoritmodell bland skärpen för herr.

Flätat skärp herr

Flätat och tygskärp är en klassiker på sommaren när man gärna bär tunnare och lättare material.

De nya damskärpen från Sweep är på gång och kommer upp inom en snar framtid, håll utkik. B&S önskar sina kunder en trevlig semester och sommar!

Föregående
Nästa