Kategori

Nytt sortiment med herr-armband

2016.02.16

Ett helt nytt sortiment med produkter gör oss lite extra upphetsade, dels för att det alltid är kul med nyheter men framförallt för att vi verkligen gillar det vi just nu håller på att lägga upp i butiken.

Det nya sortimentet är herr-armband, ett 50-tal modeller med trendiga accessoarer för män. Herr-armbanden är tillverkade i framförallt läder och rostfritt stål. Vi har tagit in ett utbud med ”premium-produkter”, extra gedigen kvalitet och i flera storlekar per modell för att passformen skall kunna vara den perfekta oavsett omfång på handled. I och med detta har vi även lagt till en separat storleksguide bara för de nya produkterna.

Klassiska modeller i läder

Accessoarer för herr i läder är populärt just nu, man ser det ofta på manliga stilikoner, framförallt musiker och skådespelare. Läderarmbanden går bra att matcha flera ihop eller tillsammans med ett klassiskt armbandsur exempelvis. Några av våra favoriter som finns i tre valbara storlekar är de här:

svart armband herr

De svarta herr-armbanden i flätat läder är alltid rätt och passar till det mesta, uppklätt lika väl som till vardags. Den här modellen, som även finns i en brun nyans, är 6 mm tjock och har en rundad form. Låset är tillverkat av blankt rostfritt stål och har både en hake och en magnet för att garanterat sitta som berget. Lädret är hårdast i början men mjuknar något med tiden vilket gör att smycket bara blir snyggare med tiden.

Föregående
Nästa