Kategori

Nya produkter för herr till sommaren

2016.06.14

Det händer mycket på herr-fronten just nu i butiken, vi satsar på en stor utökning med över 100 nya produkter till sortimentet. Bland nyheterna finns breda tuffa armband i läder för herr, smycken i stål, snöre, trä och en hel drös med nya pärlarmband bland mycket annat.

Kombinera material

Nytt är även att vi har börjat med kombinations-erbjudanden där vi har matchat set med armband som vi tycker passar bra ihop. Just armbanden är en sån accessoar som passar bra att ha flera av på samma arm eller en på vardera.

Klassiskt för sommaren är de smala och lite tunnare modellerna som passar extra bra att ha i kombination två eller fler ihop. Populärt är att både blanda material och färg, som exempelvis ett tunnare lädersmycke ihop med ett i tvinnat snöre eller pärlarmband. Några av de nya kombinationerna som vi rekommenderar varmt till sommarmodet för män är dessa nedan.

Svart Buddha armband herr

Nätt kombination med armband som passar perfekt till den avslappnade och lediga stilen under sommaren, den här kombinationen med ett smalt handknutet läderarmband och ett i tyg med ett litet Buddha-smycke är en av våra absoluta favoriter. Enkelt, stilrent och trendigt enligt oss, helt i svart. Båda banden går att justera enkelt och smidigt till önskad storlek.

Smalt pärlarmband herr Kombinationsarmband herr

Pärlarmband för herr är något som kommit tillbaka det senaste året. Mest klassisk är de bruna melerade stenpärlorna som vi här har kombinerat ihop med ett enkelt svart handknutet läderarmband. Den här modellen har ett smycke i rostfritt stål och är elastiskt och det smala armbandet i läder är helt justerbart vilket gör att det passar till i stort sett alla.

Breda armband

De lite bredare armbanden för herr har en maskulin rå känsla och är tillverkade av läder i ett eller två lager. Modellerna är allt från de släta traditionella varianterna till de med ett skuret lager ytterst. En bred design passar extra bra till just lite grövre handleder vilket gjort dessa modeller populära bland män. I det nya utbudet finns släta och skurna armband från 2 centimeters bredd upp till 4,5 centimeter.

Breda armband herr Brett läderarmband herr

Föregående