Accessoarer

Inred en walk-in-closet

Om du har ett så stort intresse för accessoarer och kläder att de inte längre får plats i din garderob kan det vara en bra idé att inreda en walk-in-closet. En walk-in-closet är en större garderob som utgör ett helt rum, vilket ger dig gott om plats för alla dina accessoarer. Om du tycker att det låter intressant kan du i den här artikeln få några enkla tips för en lyckad walk-in-closet.

Välj rätt tapet

Rummets väggar är viktiga för att du ska få rätt känsla och för att alla dina kläder, smycken, skor och accessoarer ska komma till sin fulla rätt. Därför ska du satsa på en snygg tapet att klä väggarna med. Det finns många olika varianter av tapeter att välja bland. I en walk-in-closet är det kanske mest passande med någon typ av ljus och enkel tapet. Om du väljer att ha ett mönster är det viktigt att mönstret inte tar över utan är ett bra komplement till rummet. Det finns till exempel tapeter i färgerna grå, vit eller beige som kan vara passande i din kommande walk-in-closet.

Inredning och förvaring

Vid själva konstruktionen av din garderob är det viktigt att du tänker på att den ska vara praktisk och enkel att förvara alla dina kläder och accessoarer i. Därför ska du köpa hängare, lådor och andra typer av förvaring som möjliggör detta. Sist men inte minst är det viktigt att du väljer rätt belysning. Belysningen ska vara skarp för att du ska kunna se ordentligt när du ska välja accessoarer för dagen.