Smycken

Accessoarer sätter rätt prägel på din look

Accessoarer är en stor del av din outfit. Oavsett vilka kläder du väljer att bära är det med hjälp av accessoarerna och detaljerna som din stil kommer att framhävas. Förutom olika accessoarer kan du framhäva din stil genom att använda smink. En mascara är perfekt att ha för att snabbt kunna få effekt i ditt ansikte. Med rätt mascara kan dina ögonfransar lyfta dina ögon och ge dig en förtrollande blick. Du kan även få ett bra ansiktslyft om du applicerar mascaran på rätt sätt. Det kan ta ett tag innan du hittar den rätta mascaran men med tålamod kommer du att göra det. Komplettera din mascara med andra sminkprodukter.

Matcha smink och accessoarer

Smink är precis som accessoarer ett enkelt och snabbt sätt att kunna förändra ditt utseende. Sminket kan du matcha med accessoarerna som du bär. Du kan exempelvis färgmatcha ögonskugga och accessoarer. Det kan få en riktigt bra effekt, speciellt om du bär kläder i neutrala färger eller kläder som är diskreta. Med rätt accessoarer kan du i princip lyfta vilka kläder som helst. Du kan med hjälp av olika typer av accessoarer göra ett och samma plagg till något helt annat beroende på tillfälle. Samma accessoarer kan passa lika bra på fest som till kontoret.

Hitta accessoarer som representerar din stil

För att du ska kunna använda accessoarerna på rätt sätt är det viktigt att du tar reda på vad du har för personlig stil och vad du gillar. Du kan absolut inspireras av trender som råder men det är alltid bra att ha ett basutbud av accessoarer hemma. Smycken faller inom kategorin accessoarer och att ha några smycken som passar till större delen av din garderob är perfekt. För att kunna använda accessoarerna du har på rätt sätt får du laborera dig fram. Det finns egentliga inga rätt eller fel när det kommer till accessoarer. Ett tips är att inte bära för många samtidigt. Du kan exempelvis satsa på en accessoar som verkligen står ut och talar ett tydligt språk. Det är även när du laborerar med kläder, smink och accessoarer som din stil kommer att bli mer tydlig.