Smycken

Klä dig rätt för strandfesten

Inför sommaren kommer du säkerligen vilja hänga en hel del på stranden och i olika strandbarer. Speciellt utomlands är det vanligt med fester på så kallade beach bars. Det är alltså ett ypperligt tillfälle att klä upp dig i en snygg bikini och tillhörande accessoarer. Om du vill kunna bada med dina smycken är det bra att satsa på vattentäta sådana. Det finns flera designers, bland annat danska Camilla Krøyer som tillverkar vattentäta halsband av hög kvalitet. Dessa kan du enkelt styla till vilken bekväm bikini som helst. Sedan är du redo för sommarens alla fester på allra bästa sätt.

Glöm inte huvudbonad

Något av det viktigaste om du ska hänga en del dag i solen är att du har skydd för huvudet. Det finns alltid en rad snygga hattar och huvudbonader i butikerna inför vår och sommar. Du kan också anpassa dig lite efter din destination och vilken typ av strandklubb du befinner dig på. Kanske passar det bäst med en enkel stråhatt eller något lite mer lyxigt alternativ? Du kan även använda en sjal som du knyter runt huvudet. Det brukar vara snyggt matcha med ett par lite större örhängen som sticker ut.

Satsa på ett par snygga solglasögon

En annan accessoar som man inte får glömma bort i dessa lägen är solglasögonen. Det ger dig en cool och tuff look samtidigt som du även skyddar dina ögon. Här kan du också välja helt fritt. Många väljer de coola pilotbrillorna som funkar i de flesta sammanhang. Du kan även välja ett par större solglasögon och låta de stå i centrum. Om du tycker det är tråkigt med svart finns det solglasögon i en massa härliga färger. Då kommer du definitivt att sticka ut ur mängden oavsett vilken destination du åker till.

Välj en härlig sjal

Sjalen är verkligen den perfekta accessoaren när det kommer till strandhäng. Som vi redan har nämnt kan du knyta den runt huvudet och använda den som en huvudbonad. Men du kan även svepa den runt höfterna och använda den som en sarong. Det är perfekt när du vill täcka dig lite mer. Du kan även lägga den runt dina axlar och skydda dem från solen om du har bränt dig lite. Sjalar kommer i många olika former och det är bäst att välja en lite tunnare variant. Annars är det väldigt lätt att du känner dig för varm.