Accessoarer

Trendiga smycken

Att använda sig av smycken kan göra det där lilla extra för att ta din utstyrsel till nästa nivå. Men eftersom att trender är något som kommer och går kan det vara svårt att veta vad som är trendigt just nu. I det här inlägget kommer du att få veta allt om de mest trendiga smyckena.

Guld och silver

Smycken av guld och silver är något som alltid kommer att vara trendigt. Att använda smycken i guld eller silver funkar till vilken utstyrsel som helst. En sak som kan vara bra att tänka på är att du nödvändigtvis inte behöver bära smycken av äkta silver eller guld om du inte har ekonomin för det. Det går minst lika bra med silverfärgade och guldfärgade smycken som du kan få för en billigare peng.

Korta halsband

Halsbandens längd har varierat i popularitet. Den typen av halsband som är trendigast just nu är de kortare halsbandet som slutar ungefär vid nyckelbenen.

Kedjor

En annan sak som är väldigt trendigt just nu när det kommer till smycken är kedjor. Allra helst ska du välja halsband och armband med en lite tjockare kedja. Ju tjockare kedja, desto trendigare.