Smycken

Trendiga accessoarer 2022

Att detaljerna är avgörande för helheten är helt klart. Varje säsong kommer det nya trendiga accessoarer att inspireras av och denna höst och vinter är inget undantag. Skinande accessoarer, glitter, guld och silver är något som verkligen är trendigt denna höst och vinter. Det är lätt att piffa till en look med färgglada och skinande detaljer. En perfekt accessoar att piffa till din look med är iPhone 14 skal i olika färger.

Matcha iPhone 14 skal med andra accessoarer

Du kan med fördel ha flera iPhone 14 skal i olika färger för att alltid kunna matcha med dina kläder. Mobiltelefonen har du alltid med dig och att då använda den för att lyfta helheten är en utmärkt idé. Ett tips är att ha ett iPhone 14 skal i en neutral färg som du kan använda när du har mer färgglada kläder och ett mer färgglatt iPhone 14 skal när du har neutrala färger som svart, vitt och beiget på dig. Du kan även matcha det iPhone 14 skal du har för dagen med antingen snygga örhängen, ett brett armband eller ett chokerhalsband som också är väldigt trendigt nu. Scarf är en annan trendig accessoar som du kan använda för att få en mer elegant känsla. Scarfen kan du också matcha med ditt iPhone 14 skal för en mer enhetlig känsla.

Knähöga stövlar och fuskpälsväska

Höga stövlar är en riktigt stor accessoar nu. Det ska helst vara klassiska knähöga läderstövlar alternativt ett par som går över knäet. En mysig trendaccessoar är väskor i fuskpäls. Det finns mängder med varianter av väskor och färger att välja mellan. Rundade väskor är också väldigt inne nu. I båda varianterna kan din mobiltelefon vila säkert. Det är en hel del sportiga influenser så hellre en keps på huvudet än en mössa. Du kan med fördel matcha den med vinterjackan.