Smycken

Hitta accessoarerna som lyfter din stil

För att skapa en personlig look är det smart att både satsa på kläder som du verkligen gillar och sedan matcha dem med accessoarer. Med snygga accessoarer kan du enkelt byta utseende utan att du behöver byta ut hela din garderob. För en personlig stil är det smart att hitta accessoarer som blir ett del av ditt signum.

Personlig stil: basgarderob i kvalitet

För en lyckad personlig stil ska du satsa på riktigt bra märken som håller över tid, som Filippa K. Investera i klassiska kläder som fungerar säsong efter säsong, som välsittande svarta byxor, fina skjortor och blusar och sköna cardigans i mjuk merinoull som passar både hemma och på jobbet. Genom att ha en genomtänkt basgarderob blir det mycket lättare att alltid vara rätt klädd. Gå in på Best of Brands och hitta dina nya favoriter hos Filippa K som erbjuder ett hållbart mode i skandinavisk design. På Best of Brands hittar du också Boss, Calvin Klein, Ida Sjöstedt, Karl Lagerfeld, Odd Molly och Parajumpers. Märken som lyckas vara både personliga och tidlösa på en och samma gång.

Hitta dina signumaccessoarer

För att skapa en personlig stil är det smart att först titta runt på internet och få inspiration. Skrolla kläder på Best of Brands och ta en skärmdump på de klädesplagg som du gillar. Filippa K har ett stort utbud snygga accessoarer att bli inspirerad av. Titta på hur folk är klädda på gatan och vad du ser på olika sajter. Våga ta ut svängarna. Bara för att du aldrig har burit hatt förut betyder det inte att du inte kan börja med det. Fokusera på själva klädesplaggen och accessoarerna, inte vilken stil personer har. Skapa en stilportfolio där du sparar alla bilder. När du har nog många bilder kan du gå igenom dem för att hitta en röd tråd. Vilka färger, huvudbonader, smycken och kläder återkommer? Kombinera dem, så har du hittat din stil.

Ta ut svängarna med accessoarer

Det som är så bra med accessoarer är att de ger dig en möjlighet att verkligen ta ut svängarna. Du kan bära svarta byxor eller blå jeans med enfärgad tröja eller skjorta upptill från Filippa K, men ändå få en helt egen stil med en sjal, glasögon, smycken, keps eller hatt. Samma kläder kan ge två olika intryck utifrån hur de matchas med accessoarer. Accessoarer är billigare än kläder, så du kan lugnt köpa några extra plagg utan att det kostar så mycket. Samtidigt som de gör stor skillnad.

För att våga ta ut svängarna kan du börja lite smått. Om målet är att till vardags bära hatt, kan du alltid börja med en svart hatt när du ska på fest eller andra tillfällen som det passar. Det är många som nästan känner sig lite avundsjuka på dem som vågar bära knalliga färger, hattar, slips till klänningen eller en snygg väst i siden till jobbet eller fritiden. Låt dig inte hållas tillbaka av rädsla. Börja använda de signumaccessoarer som är en del av din personliga stil. Matcha dem med kläder från riktigt bra märken som Filippa K och Parajumpers, så kommer du alltid att se snygg ut.