Accessoarer

Rätt accessoarer för temafesten

Har du blivit bjuden på en fest med ett speciellt tema eller planerar en själv kanske du redan har införskaffat passande kläder. Men det är minst lika viktigt att du har rätt accessoarer eftersom det kompletterar din outfit ytterligare. I det här inlägget kan du läsa mer om passande accessoarer för olika teman och var du kan hitta dem.

Hitta dina festliga accessoarer

Till att börja med kan det underlätta om du vet var du kan få tag på de tillbehör du är i behov av. Du kan till exempel gå in på partykungen.se som har ett brett utbud av festprylar såväl som kläder och accessoarer. Oavsett vilket tema festen ska ha kan du hitta passande accessoarer som kommer att toppa din outfit.

Schlagertema

Ett tema som är roligt och relativt enkelt att klä sig för är schlagertema. De mest passande accessoarerna för en fest med schlagertema är en fjäderboa i valfri färg och en glittrig hatt. Det finns även roliga solglasögon som är stjärnformade eller ett diadem med discobollar. Andra exempel på accessoarer som är passande för festen med schlagertema är en glitterperuk, glitterfluga och glowsticks.

80-tals tema

Ett annat populärt tema på fester är 80-tal. Några exempel på accessoarer som kan vara passande då är nätstrumpbyxor, näthandskar, bälte i en färgglad färg, långa pärlhalsband, örhängen och svettband.

Hippie

Om festen har temat hippie eller 60-tal finns det flera bra accessoarer du kan köpa. Till exempel solglasögon, peruker med långt hår, mustasch och halsband med peace tecknet.

Accessoarer